Χριστούγεννα στην Λευκωσία 2023

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας (ΕΤΑΠ) Λευκωσίας  είναι στην ευχάριστη θέση για μία ακόμη χρονιά να ανακοινώσει όλα τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη και συγκεκριμένα τη διοργάνωση 2 παραμυθένιων χριστουγεννιάτικων χωριών.

Το πρώτο γιορτινό χωριό είναι στην Λαϊκή Γειτονιά και αποτελεί μια σημαντική πολιτιστική εκδήλωση για την πόλη, περιλαμβάνοντας μικρά καταστήματα φαγητού και ποτού, διαδραστικά εργαστήρια, εκθεσιακούς χώρους για χειροτεχνίες και τέχνη, παραδοσιακά προϊόντα, διάφορες δραστηριότητες για παιδιά και πολλές γιορτινές εκδηλώσεις.

Το δεύτερο χωριό είναι στο Φικάρδου, όπου έπειτα από βράβευση που έλαβε για το καλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της Κύπρου για το 2022, υλοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα μεσαιωνικό χωριό γεμάτο με πολλές γιορτινές εκπλήξεις.

Και τα δύο χωριά θα είναι ενεργά μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου 2024.

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου καλείστε επίσης να εξερευνήσετε την χριστουγεννιάτικη μαγεία στην Ερμού 272, η οποία έχει στολιστεί στα γιορτινά της, μέσα από την χριστουγεννιάτικη καμπάνια διακόσμησης βιτρινών που πραγματοποιεί η ΕΤΑΠ Λευκωσίας με τη βοήθεια φοιτητών του Frederick University.

Τέλος το εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας μετατρέπεται σε ένα πολυτελές υπαίθριο μάρκετ με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις δρόμου,  γιορτινές δράσεις, συναυλίες και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Για να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με χριστουγεννιάτικες δράσεις στην περιφέρεια Λευκωσίας, ακολουθήστε τa Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ΕΤΑΠ στο @Visit Nicosia στο Facebook, Instagram, LinkedIn και Twitter.

Σας προσκαλούμε  να γιορτάσετε και φέτος τα  Χριστούγεννα στην περιφέρεια Λευκωσίας.

Καλές Γιορτές!

Μείνετε σε επαφή

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο