Προκήρυξη Σχέδιου Χορηγιών για την Αναβίωση περιοχών της υπαίθρου, ορεινών, ακριτικών και απομακρυσμένων περιοχών μέσω της Δημιουργίας Αυθεντικών Εμπειριών

Σχέδιο Χορηγιών για την Αναβίωση περιοχών της υπαίθρου, ορεινών, ακριτικών και απομακρυσμένων περιοχών μέσω της Δημιουργίας Αυθεντικών Εμπειριών

Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας επιδεικνύει τη δέσμευσή της στην υποστήριξη των ορεινών κοινοτήτων μέσω της υποστήριξης των ενδιαφερόντων για το «Σχέδιο Χορηγιών για την Αναβίωση περιοχών της υπαίθρου, ορεινών, ακριτικών και απομακρυσμένων περιοχών μέσω της Δημιουργίας Αυθεντικών Εμπειριών». Αυτή η πρωτοβουλία ανοίγει νέους ορίζοντες για την ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος και την αναζωογόνηση των περιοχών μας.

Η 2η Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων είναι εδώ, με το τέλική ημερομηνία υποβολής να έχει οριστεί για τις 28 Ιουνίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, επικοινωνήστε με την αρμόδια Λειτουργό Γαλάτεια Λοϊζου στο τηλέφωνο 22691317 ή στο email: GalatiaLoizou@visitcyprus.com.

Συνεργαζόμαστε για ένα κοινό μέλλον γεμάτο ευκαιρίες και ανάπτυξη για όλους.

Ας δημιουργήσουμε μαζί το επόμενο κεφάλαιο τουριστικής ανάπτυξης για την περιοχή μας!

Μείνετε σε επαφή

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο